Testimoniale

“Eu sunt Andreea, 30 ani.
De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea, dar in ultima vreme incepusem sa urc din nou spre maximul de greutate cee ace ma punea in dificultate mai ales in sportul pe care am ales sa il practic de 2 ani, tenis. Reuseam sa ma misc foarte greu pe teren, nu aveam rezistenta la efortul pe care trebuia sa il depun, iar picioarele erau primele care cedau.
Aventura mea cu Caro a inceput acum 3 luni, cand mi-a propus sa incercam un antrenament si un regim de nutritie. Totul a fost adaptat pentru mine, de la exercitii pana la alimentele pe care trebuia sa le consum.
Am inceput cu un program de 3 zile de antrenament pe saptamana, la sala, plus una sau doua zile de antrenament la tenis.
Cel mai greu a fost in primele 2 saptamani, cu febra musculara si senzatia repetata de foame, insa ajutorul Carolinei a fost principalul meu factor motivational. Faptul ca m-a incurajat in fiecare zi, ca m-a controlat, ca a avut grija sa imi fac exercitiile, sa merg la sala si sa imi schimbe alimentele pe care le consum, m-au ajutat sa ajung unde sunt acum, adica cu 11 spre 12 kilograme in minus.
Am recomandat-o pe Caro tuturor persoanelor care m-au intrebat cum am reusit si le-am spus, ca pe langa ambitie si determinare, ai nevoie de un trainer pe masura, un trainer care sa fie langa tine, sa te motiveze si incurajeze pe tot parcursul perioadei.
Asadar da, o recomand pe Caro din tot sufletul, cu toata caldura pentru ca este un antrenor excelent, determinat si ambitios.
Va atasez o poza in care se pot observa diferentele din mine de atunci si eu de acum cateva saptamani.”